недеља, 25. март 2012.

GOLDEN ROSE-TERRACOTTA DUO EYESHADOW (prvi deo)


Posto smo primetile da su mnoge devojke zainteresovane za GR terracotta senke,odlucile smo da napravimo recenzije doticnih. Ima 12 kombinacija ovih senki,i podelicu ih u 4 posta,jer mislim da je previse da sve ubacim u jedan. Gore mozete videti sve sencice na okupu.
 Mogu reci da sam razocarana ovim senkama,jer su slabo pigmentovane,na swatchevima sam morala cak dva tri puta da nanesem senku da bi se dobila neka realna boja. Iako su "terracotta" gliter se previse trusi,sto nismo navikli od te vrste proizvoda,trebale bi da su tvrde i da se ne rasipa nista,eventualno sljokice. Ali ove senke su po meni vise nekako kremaste-svilenkaste teksture,nego tvrde kakve bu trebalo da budu. Sve senke su shimmeraste. Jedino sto je dobro kod ovih senki je to sto se lepo blendaju. Sve u svemu mislim da su ove senke jedan veliki promasaj.

301 je kombinacija sedefasto bele i maslinasto zelene boje,koje u sebi sadrze sitne zlatne sljokice.
302 je kombinacija svetlo roze i bordo,koje bi pristajale u nekim vecernjim varijantama,po meni nije kombinacija koju bi nosila preko dana.
303 je kombinacija dve lepe zelene nijanse,koje su idealne za ovo doba godine,ako ste ljubitelj zelenih boja. Svetlo zelena senka u sebi sadrzi sitne zlatne sljokice,dok tamno zelena podseca na boju sveze pokosene trave. 
Jelena :)

1 коментар: