субота, 14. април 2012.

GR Dipliner vs. GR Perfect Lashes

Alajner sam pocela koristiti kada sam krenula u srednju skolu,jer mi se svidjalo kako moja drugarica stavlja,i kako joj alajner istakne oci. Sem nje,retko sam vidjala devojke da ga nose. Ipak sam se odlucila okusati i probati staviti alajner. Prvi pokusaj je bio uzas,kriva linija,nejednaka,ali sam bila sve upornija i shvatila da samo vezbanjem mogu postici zeljeni rezultat. Najpristupacniji alajneri za moj srednjoskolsi dzep bili su Golden Rose. I ako sam vremenom probala i druge alajnere,uvek sam se vracala GR.

Perfect Lashes je bio moj prvi alajner,i uvek sam mu se vracala. Dolazi u crno-zlatnom pakovanju. Ima tanku tvrdu cetkicu koja nanosenje cini lakim i preciznim. Izuzetno je pigmentovan,jake crne boje,ne razmazuje se. Vrlo je postojan,stoji mi po ceo dan na kapcima.,ali se takodje lako skida,ne ostaje mi crno oko ociju. Tekstura mu je tecna. Traje mi po 4-5 meseci. Ne osusi se brzo,kao sto sam imala problema sa drugim alajnerima. Cena mu nije veca od 250 dinara.

Dipliner dolazi u crno-sivom pakovanju. Ima spuzvasti aplikator,kojim je pocetnicima u stavljanju alajnera lakse rukovati,za precizno nanosenje.  Iz GR kazu da daje duboku crnu boju,sto nije najtacnije,meni vise vuce na tamno sivu. Nije postojan kao Perfect Lashes,ali stoji na kapcima 4-5 sati bez micanja,onda vec boja pocinje da bledi.  Ovaj alajner stavljam uglavnom samo na donji kapak,jer mi je lakse izvuci sa njim ravnu liniju nego onim sa cetkicom. Ni njemu nije cena veca od 250 dinara.
Meni je bolji Perfect Lashes,ali na vama je da pronadjete sebi odgovarajuci alajner,sa kojim vam je lako rukovati. Nadam se da sam vam bar malo pomogla ako ste se dvoumili da probate GR alajnere. Takodje GR imaju i veliku ponudu alajnera u boji. Mislim da u rangu u koji spada GR nema boljih alajnera.

swatch je slikan na dnevnom svetlu.
Dali ste imali prilike isprobati GR alajnere? Koji alajner vi koristite? :) Ako imate neku zelju o cemu da pisemo,recite,i mi cemo se potruditi da to ostvarimo.

        Jellena :) :*

Нема коментара:

Постави коментар